Kundalini

Bodywork

&De-Armouring

Wat is de-armouring? Transformeer oude pijn en overtuigingen

Wat houdt de-armouring precies in? Het is een krachtige methode om blokkades in je lichaam op te heffen en vastzittende emoties los te laten. Deze aanpak brengt liefdevolle aandacht naar plekken waar stress vastgehouden wordt, waardoor je oude pijn en belemmerende overtuigingen kunt loslaten en jezelf werkelijk bevrijd voelt.

Waarom en Wanneer De-Armouring?

We denken vaak dat we iets waar we ons rot over voelen kunnen beredeneren en oplossen met ons hoofd, maar emoties worden opgeslagen in ons lichaam. Hierdoor kunnen fysieke klachten ontstaan, ontstaat er onrust in je hoofd en kan energie niet vrij stromen. Als je ondanks jouw persoonlijke groei iets mist – bijvoorbeeld het schijnbaar onvindbare intrinsieke geluk – dan is de innerlijke reis naar vrijheid met de-armouring iets voor jou.

Wat is Armour?

Armour betekent letterlijk pantser of harnas, een beschermingsmechanisme dat we ontwikkelen na pijnlijke ervaringen. We hebben allemaal een pantser gecreëerd om onszelf staande te houden in het leven. Als je iets pijnlijks meemaakt, gaat het lichaam zich pantseren, om te voorkomen dat je de volgende keer weer pijn ervaart.

Als iemand bijvoorbeeld ons hart breekt, creëert dit een emotioneel pantser. In metaforische termen bouwen we een muur rond ons hart. Om een gelukkig en gezond mens te zijn, is het belangrijk om te leren hoe je dit emotionele pantser kan weghalen. Want als we de lessen van de pijnlijke ervaringen geleerd hebben, doet het schild ons namelijk meer kwaad dan goed. Door het pantser koppelen we ons los van onszelf en van andere mensen om ons heen. 

Wat Houdt De-Armouring In?

De-Armouring helpt je lichaam om overbodige schildjes los te laten. Het is essentieel dat alleen die blokkades worden opgeheven waarvan de lessen zijn geleerd, anders dienen ze nog steeds een doel. De intentie van de-armouring is niet om zoveel mogelijk blokkades op te heffen, maar om je te helpen de lessen te zien en te integreren. Wanneer dit gebeurt, kan het pantser worden losgelaten.

 

De-Armouring Tijdens Kundalini Bodywork & De-Armouring Sessie

Tijdens deze sessie gebruik ik aanraking van drukpunten, adem en klanken om oude pijn en overtuigingen los te laten. In plaats van met kracht door een pantser te breken, nodig ik jouw lichaam zachtjes uit om zich te openen. De-armouring opent niet alleen de verbinding tussen je hoofd, hart en lijf, maar zorgt er ook voor dat energie vrij kan stromen.

Wat is Na de-armouring belangrijk?

De-Armouring opent de verbinding tussen je hoofd, je hart en je lijf en zorgt dat energie vrij kan stromen. Door middel van activatie kan de Kundalini energie nu ook vrij gaan stromen.

Oude blokkades, bijvoorbeeld oude pijn uit je jeugd, zullen niet terugkeren. Recent ontstane blokkades kunnen terugkomen als je de lessen niet hebt geleerd. Het is cruciaal om te voelen wat er in je lichaam speelt. En om emoties te uiten en je lichaam liefdevol te ontvangen, anders is de kans groot dat blokkades terugkeren.

Wil je begeleid worden in het proces van het blijvend loslaten van blokkades? Dan is Path of Surrender hèt traject voor jou!

Wat is de-armouring of de-armoring
Wat is Kundalini Amsterdam

Kundalini Bodywork &
De-Armouring traject

Wat je mogelijk ook interessant vindt…

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Misschien heb je het woord 'Kundalini' weleens gehoord, maar heb je geen idee wat Kundalini is. Kundalini is jouw ultieme levensenergie; elk levend organisme bezit deze energie. Het is jouw innerlijke vuur. De bron van je creativiteit.  Kundalini, wat is dat? Prana,...

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie en waarom zou je dit willen ervaren? Kundalini activatie wil zorgt ervoor dat je bewuster wordt en echt jezelf ontdekt. Het is als een innerlijke reis, waardoor je oude pijn loslaat, belemmerende overtuigingen afbreekt en jouw vuur...

Hoe gaat een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie?

Hoe gaat een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie?

Je weet wat Kundalini energie is en wat de-armouring voor je kan betekenen. En nu wil je weten wat je kan verwachten van een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie wanneer je bij mij een traject of een losse sessie boekt. Lees verder om jezelf hiervan een beeld...