Path of DEVOTION

Verruim je bewustzijn en (Be)Leef het leven voluit!

 • Ontvang de ‘speelregels’ van het leven
 • Leef vanuit liefde en vertrouwen ipv uit angst en controle

 • Voel je vervuld en vrij

Ontdek de 'speelregels' van het leven

Verruim je bewustzijn

Laat jouw levensenergie stromen

(be)leef het leven voluit

Wat iedereen zou moeten weten

Hoe werkt het leven?

We krijgen de spelregels van het leven helaas niet mee bij onze geboorte. We leren ze niet op school. En verreweg de meesten van ons krijgen ze ook niet overgedragen van onze ouders.

Wat we leren is hoe we ons staande kunnen houden in de maatschappij, hoe we kunnen zorgen dat we waardering krijgen en niet afgewezen worden. Maar waar het leven écht om draait, dat leren we niet.

We krijgen geen les in hoe je een vervuld leven kunt leiden. Hoe je ervoor zorgt dat je hart overstroomt van liefde. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je continu groeit als mens – in plaats van enkel op de carrière ladder.

De meeste mensen worden geleefd door hun gedachten en beperkt door de imprints van hun verleden. Misschien heb jij tot nu toe ook wel het grootste gedeelte van je leven op de automatische piloot geleefd. Je niet bewust hoe waanzinnig het leven daadwerkelijk is als je het voluit zou beleven…

Hoogste tijd om een ander pad te gaan bewandelen!

  Kundalini-bodywork-activatie-2
  Kundalini-bodywork-activatie-3

  Jouw diepe verlangen

  Het leven voluit beleven

  Hoe zou je leven eruit zien als je jezelf en het leven an sich veel beter zou begrijpen? Ik kan het je vertellen: Rijk, vervuld, vrij! Magisch… ver buiten wat jij nu zeer waarschijnlijk voor mogelijk houdt.

  Dit klinkt misschien over-promising of overdreven, maar ik kan je verzekeren: dat is het niet. Ik ervaar die rijkheid, vervulling en vrijheid daadwerkelijk elke dag.

  Nu vraag je je wellicht af wat het geheim is. Dat is het mooie: Er is geen geheim! Het is een kwestie van het verruimen van je bewustzijn. En nee, dat is niet zomaar iets wat je in je eentje even 1, 2, 3 kunt veroorzaken. Daar weet ik alles van…

  Zelf ben ik door schade & schande én een hoop boeken, opleidingen & trainingen achter de ‘speelregels’ van het leven gekomen. Ik heb de kennis van de beste teachers, de meest doeltreffende tools & oefeningen en de beste voorbeelden voor jou gebundeld in dit Path of Devotion traject. Zo kun jij in korte tijd jouw bewustzijn verruimen en het leven voluit gaan (be)LEVEN!

  Path of devotion

  Wat kun je verwachten?

  Path of Devotion is een intensief traject dat je voorstellingsvermogen absoluut te boven zal gaan. Het gaat veel verder dan kennisoverdracht alleen. Door middel van diepgaande, bewezen oefeningen zul je de kennis direct omzetten tot geïntegreerde wijsheid. Bovendien word je gemotiveerd om je levensstijl aan te passen en zul begeleid worden door mij. Kortom, binnen zes maanden zul je een diepe transformatie doormaken. En you can’t uncook a boiled egg, dus je zult de rest van je leven de vruchten plukken van je opgedane kennis en vaardigheden.

  In Path of Devotion zul je het ego gaan doorzien en leer je ‘dubbel-kijken’. Dit zal ervoor zorgen dat je in verbinding komt met je authentieke zelf, lief voor jezelf kunt zijn en zonder angst keuzes zult maken die je vervullen. 

  Tijdens het traject leer jij de ‘speelregels’ van het leven kennen, zodat je vanaf nu gaat leven vanuit liefde en vertrouwen in plaats vanuit angst en behoefte aan controle. Je zult gaan inzien dat werkelijk alles in je leven vóór je gebeurt. Dat je buitenwereld een weerspiegeling is van je binnenwereld. En hoe je er de rest van je leven voor kunt zorgen dat die beide werelden zo onvoorstelbaar mooi gaan zijn. 

  Je levensenergie zal gaan stromen en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn! 

  Kundalini-bodywork-activatie-4

  Path of devotion

  IJzersterke modules

  Kundalini-activatie

  Module 1: Wie of wat ben je?

  Je bent niet je gedachten. En je bent ook niet dit lichaam. Wie of wat ben je dan? Je bent de waarnemer van dit alles. Puur bewustzijn.

  Je zult de illusie waarin je altijd hebt geleefd (denken dat je het ego bent) doorzien en niet meer samenvallen met het verhaal dat je jezelf tot nu toe hebt verteld. Je perspectief verruimd. En je zult in verbinding komen met jouw essentie – datgene dat je ten diepste bent.

   

  Kundalini-activatie-dearmouring

  Module 2: Alles is energie

  Letterlijk alles in dit leven bestaat uit energie. Jij dus ook. En jouw energie balans en de frequentie waarop jij vibreert bepalen dan ook jouw kwaliteit van leven. 

  Maar hoe hou je jouw energie in balans in dit drukke bestaan met veel verantwoordelijk-heden? Hoe zet je jezelf werkelijk op de eerste plaats? Hoe stel je grenzen zonder angst voor afwijzing? En hoe zorg je dat jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans is?

   

  Kundalini-activatie-non-duale-therapie-nondualiteit

  Module 3: Vermijden of bevrijden

  Om je levensenergie te laten stromen is het belangrijk om blokkades (oude pijn en belemmerende overtuigingen) te transformeren. Dit doe je door emoties te doorvoelen in plaats van weg te stoppen.  

  We gaan je vermogen om te voelen (je felt sense) vergroten en je krijgt tools om emoties te releasen en te transformeren. Deze tools kun je je hele leven lang inzetten om te zorgen dat emoties zich niet vast zullen zetten in je lichaam.

  Kundalini-activatie

  Module 4: De donkere kanten

  Het is normaal dat je jezelf wil behoeden voor teleurstellingen en je mindere kanten liever verbergt, maar helaas zorgt dit ervoor dat je niet voluit kunt leven. 

  Het leven bestaat uit eb en vloed, alles gebeurt vóór je en elke pijnlijke ervaring is een mogelijkheid tot groei. We gaan hiermee aan de slag en werken met die delen van jezelf die je het liefst niet laat zien (je schaduwkanten integreren ipv dissociëren), met zelfcompassie en vergeving.

   

  Kundalini-activatie-dearmouring

  Module 5: Gelukszoekers

  Wat is geluk en hoe vind je dat? Geluk is geen resultaat van je inspanningen. Het is in jezelf te vinden. En het is ‘zijn’ met wat is. In het ‘nu’ zijn. Onthechten. 

  Maar hoe vind je dat geluk in jezelf en hoe vergroot je dit? En als je gaat ‘zijn’ met wat is, stagneer je dan niet? Kan een ander jou ook gelukkig maken? Hoe beweeg je van ‘slachtoffer’ en ‘moeten’, naar ‘speler’ en ‘willen’? Antwoord op deze vragen en meer krijg je in deze module. 

   

   

  Kundalini-activatie-non-duale-therapie-nondualiteit

  Module 6: Manifesteer je droomleven

  Alle voorgaande modules zorgen ervoor dat jij eenheid zult ervaren: eenheid met je eigen liefdesessentie en eenheid met alles en iedereen om je heen. Dit geeft een enorm gevoel van vervulling. 

  Je zult gaan leven vanuit jouw grootste potentieel. In plaats van je te laten leiden door ‘wat wil ik?’, zul je je kunnen laten leiden door ‘wat wil er?’. Je zult moeiteloos jouw droomleven manifesteren – dat verder reikt dan je voor mogelijk had gehouden.

  Path of devotion

  Doeltreffende methode

  De beste kennis gebundeld

  Stop met jouw zoektocht. Ik heb de meest waardevolle kennis uit alle opleidingen die ik heb gevolgd en boeken die ik heb gelezen en voor jou verwerkt in dit traject. Alle losse puzzelstukjes van de beste teachers wereldwijd heb ik samengebracht tot een coherent geheel, waardoor jij de ‘speelregels’ van het leven ineens zult begrijpen.

   

  Doeltreffende tools en oefeningen

  Om kennis direct om te kunnen zetten naar wijsheid heb ik voor jou de meest doeltreffende tools en oefeningen opgenomen in dit traject. Oefeningen die je bewustzijn ontzettend zullen verruimen. Die ervoor zorgen dat alles direct zal landen in je systeem. En tools die je de rest van je leven zult gebruiken. 

   

  Aanpassingen van levensstijl

  Het leven voluit (be)leven is alleen mogelijk als je bereid bent alles te doorvoelen. En in hoeverre je in staat bent om te voelen hangt af van je levensstijl. Tijdens het traject ga je afbouwen in zaken die jouw vermogen om te voelen belemmeren (bijv bewerkt voedsel / alcohol) en opbouwen in zaken die dit stimuleren (zoals meditatie). 

   

  Path of Devotion buddy

  Samen een transformatie doormaken is veel mooier, makkelijker en motiverender dan alleen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je proces met de groep te delen. En daarnaast krijg je ook een buddy. Je kunt samen afstemmen hoe jullie elkaar willen en kunnen motiveren en stimuleren gedurende het traject. 

   

  Bijgestaan door ervaringsdeskundige

  Dit is geen programma wat je koopt en in je eigen tijd online doet. Nee, dit is een traject waarbij ik je tijdens de diverse live online sessies begeleid. Je bent dus in direct contact met mij en je kunt vragen die je hebt direct stellen en dingen waar je tegenaan loopt inbrengen. De meest effectieve manier van groeien!

   

  eerlijk & open

  Zij gingen jou voor

  TBD

  Naam

  Functie

  TBD

  Naam

  Functie

  TBD

  Naam

  Functie

  Het leven voluit beleven Kundalini Bodywork & De-Armouring

  Na dit programma

  Resultaten

   

  • Je beperkende blik op het leven is opengebroken; je ervaart een ruimer bewustzijn en een gevoel van vrijheid
  •  Je weet hoe je levensenergie kunt beschermen en kunt voeden
  •  Je hebt jezelf bevrijd van belemmerende overtuigingen en bent speler in plaats van slachtoffer 
  •  Je past emotional release en emotional transformation toe, waardoor je je emoties kunt reguleren en zorgt dat je geen energie vastzet in je lichaam
  •  Je kunt dankbaarheid ervaren voor de pijn die je in je leven hebt gevoeld, omdat je inziet wat het je gebracht heeft aan groei en waardevolle lessen
  •  Er zijn geen delen meer van jezelf waar je je voor schaamt; je omarmt jezelf volledig en bent compassievol voor jezelf
  •  Je hele kijk op wat het betekent om gelukkig te zijn is veranderd en je ervaart geluk in je leven 
  •  Je weet nu wat manifesteren daadwerkelijk inhoudt, je leeft vanuit je grootste potentieel 

  Ontdek de 'speelregels' van het leven

  Verruim je bewustzijn

  Laat jouw levensenergie stromen

  (be)leef het leven voluit

  Het traject voor jou

  Leer de ‘Speelregels’ van het leven

   Onderstaand traject is voor jou als jij er klaar voor bent om de ‘speelregels’ van het leven te leren zodat je het leven voluit kunt (be)leven.

  Kundalini Bodywork persoonlijk traject

  Path of DEVOTION

  Jouw traject voor bewustzijnsontwikkeling

   

  In zes maanden krijg je alle kennis, tools en begeleiding die je nodig hebt om het leven voluit te gaan (be)leven. Het traject is zo ingericht dat je actief aan de slag zult gaan met de implementatie en integratie van de inhoud.

  Aan het eind van het traject zul je verbluft zijn over hoe je in het leven staat – je zult LEVEN als nooit tevoren. 

  1x per maand live online kennisoverdracht
  1x per maand verdiepende sessie incl. Q&A

  Reader voor verdieping
  Werkboek om jezelf nog beter te leren kennen
  Audio opnames met diepgaande oefeningen en rituelen

  Meditatielessen
  Leefstijl advies en begeleiding

  Community & buddy

  Duur: 6 maanden – start in september, 2024
  Investering: XXX,- euro

  Path of Surrender Kundalini Activatie De-Armouring Non-Duaal
  Non-duale therapie non-dualiteit

  Neem jij momenteel deel aan Path of Surrender of heb je Path of Surrender reeds met mij bewandeld? Dan kun jij Path of Devotion upgraden met maandelijkse live bijeenkomsten met een klein aantal deelnemers.

   

  Veelgestelde vragen

  FAQ

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Op welke dagen en tijden zijn de live online sessies?

  XXX

  Wat als ik een keer online niet aanwezig kan zijn?

  XXX

  Hoeveel tijd vraagt het traject van mij?

  XXX

  Is dit traject voor iedereen geschikt?

  XXX

  Wat zijn de vragen die jij hebt?

  XXX

  Path of Surrender persoonlijk traject van KundaliniBodywork.nl

  jouw Path of Devotion

  Ik Verwelkom je graag

  In Path of Devotion heb ik alle kennis en vaardigheden waar ik zelf jaren over heb gedaan om die te verkrijgen samengevoegd. Kennis uit honderden boeken en de vele waardevolle trainingen die ik heb gedaan. Inzichten die ik verkregen heb door tienduizenden euros en ontzettend veel van mijn tijd te investeren. En doo vallen en opstaan niet te vergeten…

  Hierdoor ben ik volledig anders in het leven ben komen te staan. Geen enkele euro of uur zou ik terug willen vorderen, geen enkele pijnlijke ervaring zou ik ongedaan willen maken. Maar eerlijk is eerlijk: je zou toch gek zijn als je dezelfde weg zou gaan afleggen, terwijl ik alle waardevolle lessen heb samengevoegd voor je?

  Ik heb alles gebundeld, omdat ik zo’n waanzinnig leven leid – dat gun ik jou ook!

  Liefs, Soraya