Video review

Persoonlijk traject ‘Path of Surrender’

 “Als ik nu kijk naar mezelf, hoe ik was en hoe ik nu ben, dat is zo veel anders”

“De pijn is uit mijn lichaam. Ik voel me vrijer. Ik voel me blijer. Ik merkte dat ik gewoon niet helemaal gelukkig was en nu heb ik toch weer dat geluk terug kunnen vinden. Het geluk in mezelf.”

Clementia de Goey

“In dit traject is mijn zielsmissie duidelijk geworden”

“Het traject heeft zo’n transformatie geweeg gebracht. Mijn persoonlijke groei weerspiegelt in mijn gezin. Ook lichamelijk heeft het veel voor mij betekent: mijn nierfunctie is van 60% naar 80% gegaan.”


Mijke Rouw

“Ik ben nu mijn authentieke zelf en laat veel meer plezier toe in mijn leven”

“Ik dacht dat ik niet goed genoeg was en was constant aan het people pleasen. Dat is nu verleden tijd. Ik raad iedereen aan om in zichzelf te investeren en dit traject te doen bij Soraya.”


Pamela Nagy

“Als je jezelf een cadeau gunt, doe dit traject bij Soraya”

“Tijdens de sessies voelde ik me heel veilig; je wordt echt gedragen en alles mag er zijn. Ik kan mijn emoties nu doorvoelen in plaats van dat ze me overspoelen en ik heb oude emoties los mogen laten. Ik voel dat ik er nu helemaal mag zijn.”


Rhea Roelofsen

“Na de sessies kijk je ontzettend fris en helder tegen dingen aan”

“Het heeft me ontzettend veel opgeleverd in bewustwording. Soraya is zeer kundig en bij haar kun je echt jezelf zijn. Ik zou dit andere mensen ook gunnen: ervaar wat het is om weer te kunnen voelen.”


Mark Wilbrink

Transformeer oude pijn & overtuigingen

Activeer jouw kundalini levensenergie

Krijg richting vanuit jouw authentieke zelf

(BE)LEEF HET LEVEN VOLUIT

Google reviews

1:1 Kundalini Bodywork & De-armouring

“Tijd voor jezelf, voor heling, op een hele fijne plek met een bedding van liefde en expertise.

Cadeau aan jezelf ❤️ “

Susanne de Vos

Psychotherapeut

“De sessies hebben een hoop dingen losgemaakt en geopenbaard. Soraya schept een sfeer van vertrouwen en rust op een diepere laag en begeleidt het proces met volledige toewijding en compassie – uiterst professioneel.

Bijzondere en verrijkende sessies, waardoor ik me energiek en helder voel. Een enorme aanrader en voor herhaling vatbaar.”

Sander van Essen

Managing Director, NetLaw

“Soraya heeft een hele fijne energie om zich heen, je voelt je gelijk op je gemak om je over te geven.

Het is heel bijzonder om te merken wat er gebeurt, alsof je mee wordt genomen op een reis en helemaal niets hoeft te doen, je wordt geleid.

Erna voel je een hernieuwde, kalme energie door je lichaam gaan en een rust in je geest.”

Anoniem

Kinder psychiater

“Voor mij was dit out of my comfortzone. Soraya heeft mij liefdevol en vanuit alle rust begeleid, waardoor ik mij kon overgeven.

Het was een bijzondere ervaring waarbij spanning letterlijk uit mijn lijf verdween en waarna ik mij vele malen lichter en rustiger voelde. Ik ben blij dat Soraya mij het vertrouwen heeft gegeven om deze innerlijke reis te maken.”

Inge Vermeulen

HR Director, Wayer Yachts

Het gevoel van thuiskomen. In de dagen erna vooral direct merkbaar meer in het ‘nu’ te zijn, écht aanwezig en veel minder op zoek naar afleiding.

Ik voel me sterker in de beslissingen die ik maak waarin ik durf te luisteren naar mijn gevoel en voel dat ik me daar ook aan mag overgeven. Na de 1e sessie al zo’n verschil dat dit zeker niet de laatste sessie was.

Amanda West

Na de Kundalini activatie voelde ik mij opgewekt, vol energie en toch rustig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Soraya´s diepgaande passie voor het werk schijnt echt door in haar begeleiding. Haar deskundigheid en liefdevolle begeleiding maakten tot een hele helende ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Paul van der Kooi

Model & Acteur

Gaaf om te voelen hoe bevlogen Soraya haar energiewerk uitvoert. Ik heb echt wat gehad aan hoe zij mijn lichaamssignalen, icm met wat er in de energie gebeurde, las.

Ik raad iedereen die niet vies is van innerlijk werk een sessie bij Soraya aan.

Keep up the blessed work with the passion you carry! 🙏🏽”

Gabriël Racovita

Founder, Raco

Een zeer bijzondere, helende ervaring. Soraya haar warme en liefdevolle aanpak creëerde direct een vertrouwde sfeer. Ik kwam in contact met oude pijn, die ik in liefde kon loslaten – wat een gevoel van bevrijding bracht. De impact ging verder dan de sessies zelf; in de periode erna merkte ik intense verschuivingen in mijn innerlijke wereld en de wereld om mij heen.

Emma B.

Fotografe

Soraya heeft me een fantastische en intens diepe sessie gegeven, waarbij ik me heel erg veilig en zeer begrepen heb gevoeld. Ze kon al mijn emoties heel goed ontvangen en ze is een echte lichaamswerker: ze beweegt energie door het lichaam alsof ze nooit anders heeft gedaan.

Een prachtige reis door je eigen zijn en lijf.

Laura Melenhorst

Founder, Suckers

“Wat een fijne & mooie ervaring was dit! 🙏🏼 Voelde me al snel op mijn gemak bij Soraya. Je merkt dat ze zich helemaal op jou en jouw energie afstemt. Het voelde echt alsof we samen 1 (team) waren.

Zo blij met wat het in beweging heeft gebracht! Voelde bubbeltjes levensenergie in mijn buik, zooo blij mee! ✨

Jeannette van Hoek

Jurist, Openbaar Ministerie

“Wauw wat een prachtige liefdevolle sessie heb ik gedaan bij Soraya. Ik kon 100% mezelf zijn met al het verdriet wat ik eindelijk los kon en mocht laten.

Het vertrouwen wat Soraya mij gaf, zonder enig oordeel, maakte het voor mij dat ik volledig open ging wat absoluut nodig was voor mijn proces. ’t is echt een supermooi cadeau voor jezelf ❤️ “

Joyce

Hypnotherapeut i.o.

De sessie heeft mijn leven flink op de kop gezet en ik pluk er nu de vruchten van! Ik ben weer met mijn innerlijk kind aan het verenigen die zó lang op de zijbank heeft gezeten. Bijzonder was dat ik me meteen veilig voelde; ik lag een seconde na binnenkomst te huilen! Een hele bijzondere ervaring en heeft iets heel dieps aangeraakt waardoor ik nu groots aan het stralen ben als mens. Ik ben haar zeer dankbaar!”

Daan Hazendonk

Soraya zorgde voor een veilige omgeving waardoor ik me kon overgeven en openstellen. Ze kon mij terugbrengen naar een belangrijk moment uit mijn kindertijd wat het een bijzondere en impactvolle ervaring maakte.

Een zeer unieke ervaring met waardevolle inzichten die ik nooit eerder op die manier heb gevoeld, of zijn belicht door anderen.

Vera Hoefnagels

Strateeg, Driscoll's

Een zeer intense ervaring rijker. Soraya begeleidt precies met de juiste woorden en aanrakingen op het juiste moment. Ze begeleidt vol acceptatie: alles mocht er zijn en daardoor voelde ik vertrouwen om alles er ook te laten zijn.

Ik heb heel veel mogen loslaten en voel mij nu nog vrijer. Ik mag er helemaal zijn. Dit gun ik iedereen.”

Julia van Amerongen

Interim Marketeer, Friesland Campina

Transformeer oude pijn & overtuigingen

Activeer jouw kundalini levensenergie

Krijg richting vanuit jouw authentieke zelf

(BE)LEEF HET LEVEN VOLUIT

Google reviews

Kundalini Activatie Groepssessie

Hele fijne ervaring en begeleiding!

Mattanja de Vries

Digital Channel Marketeer, Rituals

“De groepssessie werd heel mooi uitgevoerd. Begeleid met muziek die past in de setting maak je een mooie trip, zonder middelen die je eerst in trance moeten brengen! Heel clean, heel echt dus!

Meerderen onder ons kwamen in directe confrontatie met vastgelopen emoties, deze werden losgemaakt en hiermee vrijgegeven.

Met veel toewijding weet Soraya heel goed met je om te gaan.”

Krishna Dath

Beheerder software systemen

“Wat een mooie momenten hebben we in de groep beleefd! Zo intens en zoveel mooie, rijke, stimulerende en liefdevolle energie. Het heeft me enorm geraakt. Ik voelde de vibraties, de energie door mijn hele lijf stromen en dat heeft nog steeds zijn effect, dagen nadien. Hoe mooi begeleidt door jou in vertrouwen en overgave. Enorm bedankt voor deze middag Soraya!!”

Monique Wilhelm

Sr. Account Manager

“Ik heb een groepssessie gedaan bij Soraya op een yoga retreat.

Het was een hele bijzondere en verrijkende ervaring. Het hielp om bepaalde dingen los te laten en echt de aandacht naar je lichaam te brengen ipv je hoofd.

Ook de begeleiding van Soraya was erg fijn. Soraya is een lief en empathisch persoon, haar persoonlijke verhaal vond ik inspirerend ❤️ Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen!

Lorijn

.

“Het was een bijzondere ervaring die mij bepaalde inzichten heeft gegeven en waarmee ik verder kan. Alsof er iets van mij afvallen is.

Soraya deed het op een manier waardoor ik mij veilig en gezien voelde en waardoor ik mij blijkbaar kon openstellen.”

Myra Timmerman

Maatschappelijk werkster

“Een Kundalini sessie bij Soraya is echt een cadeautje aan jezelf!”

Romee

.