Path of Surrender

Jouw persoonlijke kundalini traject

  • Activeer jouw levensenergie met dit 1:1 traject
  • Sessies volledig afgestemd op jouw behoeftes
  • 6 maanden lang persoonlijke begeleiding in jouw proces

 “Als ik nu kijk naar mezelf, hoe ik was en hoe ik nu ben, dat is zo veel anders”

“De pijn is uit mijn lichaam. Ik voel me vrijer. Ik voel me blijer. Ik merkte dat ik gewoon niet helemaal gelukkig was en nu heb ik toch weer dat geluk terug kunnen vinden. Het geluk in mezelf.”

Clementia de Goey

“In dit traject is mijn zielsmissie duidelijk geworden”

“Het traject heeft zo’n transformatie teweeg gebracht. Mijn persoonlijke groei weerspiegelt in mijn gezin. Ook lichamelijk heeft het veel voor mij betekent: mijn nierfunctie is van 60% naar 80% gegaan.”


Mijke Rouw

“Ik ben nu mijn authentieke zelf en laat veel meer plezier toe in mijn leven”

“Ik dacht dat ik niet goed genoeg was en was constant aan het people pleasen. Dat is nu verleden tijd. Ik raad iedereen aan om in zichzelf te investeren en dit traject te doen bij Soraya.”


Pamela Nagy

Het leven voluit beleven Kundalini Bodywork & De-Armouring

Jouw diepe verlangen

Het leven voluit beleven

Laat je je vol vertrouwen meenemen door de stroming van het leven?
Of ben je hard aan het werk in een poging alles zelf onder controle te houden?

Sta jij volledig in contact met je gevoel? En voel je dat alles klopt in je leven?
Of weet je dat er dingen wringen en heb je onvervulde verlangens, maar beweeg je niet uit angst voor de eventuele consequenties en meningen van anderen? En praat je jezelf aan dat het goed is wat je doet om de pijn niet te hoeven voelen?

Hoe zou het voelen als je echt helemaal jezelf kon zijn? Als je gewoon kon zijn wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn? Als je de verwachtingen van de buitenwereld los kon laten en het ware geluk kon laten stromen?

De grootste menselijke zoektocht is die naar wie we zijn. Wanneer je dat ontdekt verandert je leven. Het is tijd om gehoor te geven aan jouw innerlijke stem. Om je hart te openen. Jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen. Te ontdekken wat jouw ware natuur is. En je levensenergie vrij te laten stromen.

Transformeer oude pijn & overtuigingen

Activeer jouw kundalini levensenergie

Krijg richting vanuit jouw authentieke zelf

(BE)LEEF HET LEVEN VOLUIT

Het traject voor jou

Persoonlijk kundalini traject

 Onderstaand traject is voor jou als jij er klaar voor bent om jouw levensenergie te activeren en het leven voluit te (be)leven.

Kundalini Bodywork persoonlijk traject

Path of surrender

Jouw persoonlijke kundalini activatie traject

Zes maanden ga ik intensief met jou aan de slag. Tijdens de sessies activeer ik jouw Kundalini energie en zorg ik er middels de-armouring voor dat oude (emotionele) pijn losgelaten kan worden. Oude overtuigingen verdwijnen en patronen worden doorbroken.

Ik begeleid je met liefde en aandacht door jouw proces heen. Niet enkel tijdens de sessies, maar tijdens het volledige traject. Ik bewandel dit pad samen met jou, zodat jij jouw leven voluit kan (be)leven – in vertrouwen en vol overgave.

 

6 maanden mentorship (tbv zelfbewustzijn)
met opdrachten passend bij jouw traject (bijv. innerlijk kindwerk, zelfcompassie, hechtingstijlen), coaching en nauwe betrokkenheid

6x Kundalini Bodywork & De-Armouring XL-sessie
deze sessies worden naar behoefte uitgebreid met oefeningen (oa uit sjamanisme) die aansluiten bij hetgeen je tegenaan loopt

2x Non-Duale Therapie sessie

Volledig op jou afgestemd prive-traject.
Momenteel vol. Enkele plekken beschikbaar vanaf eind sept.
Duur: 6 maanden (flexibel te plannen)

 

Path of Surrender Kundalini Activatie De-Armouring Non-Duaal
Non-duale therapie non-dualiteit

“Als je jezelf een cadeau gunt, doe dit traject bij Soraya”

“Tijdens de sessies voelde ik me heel veilig; je wordt echt gedragen en alles mag er zijn. Ik kan mijn emoties nu doorvoelen in plaats van dat ze me overspoelen en ik heb oude emoties los mogen laten. Ik voel dat ik er nu helemaal mag zijn.”


Rhea Roelofsen

“Na de sessies kijk je ontzettend fris en helder tegen dingen aan”

“Het heeft me ontzettend veel opgeleverd in bewustwording. Soraya is zeer kundig en bij haar kun je echt jezelf zijn. Ik zou dit andere mensen ook gunnen: ervaar wat het is om weer te kunnen voelen.”


Mark Wilbrink

Veelgestelde vragen

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek;
ik beantwoord je vraag graag in een persoonlijk gesprek.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is Kundalini en wat houdt een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie in?

Alles over Kundalini en de sessies vind je in mijn Kundalini Academy. Je vindt er onder andere een uitgebreide omschrijving van wat je van een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie kan verwachten. Zie ook de home-page voor meer informatie over mijn diensten.

Hoe weet ik of mijn Kundalini energie slaapt of actief is?

Bij verreweg de meeste mensen slaapt de Kundalini energie. Er zijn maar heel weinig mensen die een spontane Kundalini ontwaking ervaren tijdens hun leven. Als je Kundalini energie spontaan is ontwaakt, is dat hoe dan ook niet onopgemerkt gebleven. En als je je bent gaan verdiepen in wat er is gebeurd, dan zul je je herkennen in de verhalen over andermans Kundalini ontwaking. Wanneer je nog nooit iets met Kundalini activatie hebt gedaan, kun je er vanuit gaan dat jouw Kundalini slaapt.

Hoe bereid ik mezelf voor op een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie?

Kleding:
– Draag kleding waar je je makkelijk in kan bewegen, het liefst zonder ritsen en knopen. Het is prettig om bijvoorbeeld een legging of dunne joggingbroek te dragen met een t-shirt of trui.
– Voor vrouwen is het prettig om geen beugel-bh te dragen (een bralette of een sport-bh is wel mogelijk).
– Zorg in de winter voor een lekker warm vest en dikke sokken.

Voeding:
– Eet minimaal 2 uur voor de sessie niet of slechts licht. Een lege maag is het beste, maar een stuk fruit kan geen kwaad.
– Indien je normaal gesproken vlees eet, probeer dit dan een aantal dagen voor de sessie niet te doen.
– Drink ten minste 4 uur voor de sessie geen koffie en gebruik ten minste 24 uur van tevoren geen alcohol of andere middelen.

Ontspanning:
Het is fijn wanneer je, indien mogelijk, niet rechtstreeks uit een zeer gespannen situatie de sessie in gaat.

Intentie:
Het is aan te raden om alvast na te denken over de intentie waarmee je de sessie in wil gaan. Voorafgaand aan de sessie deel ik informatie met je die kan helpen bij het zetten van een goede intentie.

Voordat ik een sessie inplan of een traject start met iemand, heb ik altijd een kennismakingsgesprek via videocall en daarna stuur ik je een intakeformulier toe. In dit formulier staan onder andere vragen met betrekking tot je gezondheid. Kundalini Bodywork & De-Armouring is niet geschikt voor mensen die last hebben van hartproblemen, schizofrenie, epilepsie en psychose. Ook raad ik sessies voor vrouwen die meer dan 6 maanden zwanger zijn af. Als je hartproblemen of epilepsie hebt of zwanger bent, kan ik je wel begeleiden door middel van Non-Duale Therapie.

Wat kan ik na een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie verwachten?

Tijdens een sessie brengen we een bal in beweging en die zal na de sessie nog een poos doorrollen. Neem daarom de tijd voor integratie.

Na een sessie is het belangrijk dat je voldoende water drinkt aangezien dit fysieke detox symptomen, zoals vermoeidheid en hoofdpijn, voorkomt.

Daarnaast raad ik je aan om minimaal 24 uur na de sessie geen vlees te eten, alcohol te drinken of andere middelen te gebruiken. Het is goed voor je om je in de natuur te begeven indien je die mogelijkheid hebt, je te ontspannen en lief voor jezelf te zijn.

Als er energie loskomt uit het lichaam kunnen traumatische herinneringen en emoties getriggerd worden. Dit kan nog een aantal dagen na de sessie het geval zijn. Ook kan je last krijgen van spierpijn na de sessies, aangezien je oude patronen in het lichaam aan het loslaten bent. Ben je er bewust van dat deze zaken onderdeel zijn van het helingsproces. Als je hier last van hebt, mag je altijd contact met mij opnemen; mijn ondersteuning blijft zeker niet beperkt tot de sessies zelf.

Wat houdt een non-duale therapie sessie in?

Non-duale therapie is gebaseerd op het inzicht en de ervaring dat geluk en welbevinden geen resultaat zijn van onze inspanningen. Ze zijn direct voorhanden zodra wij terugkeren bij ons ware zelf. De non-duale therapie sessies stem ik af op waar jij in jouw proces staat  – voor iedereen zullen deze sessies een andere invulling hebben. Het doel van non-duale therapie is om jou te helpen inzien en ervaren dat je niet het ego bent (dat stemmetje in je hoofd). Vaak breng ik je in contact met wat je in je lichaam ervaart en gebruik ik visualisaties en herhaalde vragen om je te laten ervaren dat je niets hoeft te doen om geluk en het gevoel van ’thuis’, waar ieder mens ten diepste naar op zoek is, te ervaren.

Wat kan ik verwachten van het mentorship van 6 maanden?

Gedurende zes maanden begeleid ik jou tijdens jouw proces. Dit zorgt er voor dat je hetgeen in de sessies naar boven komt goed kunt integreren. Ik zet hiervoor oefeningen in die jou ondersteunen – voor iedereen ziet dit er anders uit. De een help ik bijvoorbeeld met het vergroten van zelfcompassie, de ander met innerlijk kindwerk. 

We stemmen samen af wat waar jij behoefte aan hebt. Ik ben er om jou gedurende de looptijd van het traject te begeleiden in je proces op een manier die bij jou past. Ik zal geregeld bij je inchecken en als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt, kun je me een berichtje sturen. Het contact verloopt via tekst-/spraakberichten in WhatsApp (en indien nodig zal ik voorstellen om even te (video)bellen).

Kan iedereen deelnemen aan het persoonlijke traject 'Path of Surrender'?

Nee, helaas kan niet iedereen deelnemen aan de aangeboden trajecten of een losse Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie boeken.

Om samen aan de slag te kunnen is het volgende belangrijk:

– Je bent bereid om je over te geven aan wat zich aandient en om ruimte te geven aan je emoties.
– Op basis van het kennismakingsgesprek heb je het gevoel gekregen dat je je bij mij veilig kan voelen en we hebben allebei ervaren dat we connectie kunnen maken met elkaar.
– Je hebt een veilige basis in het leven.
– Je hebt geen last van hartproblemen, schizofrenie, epilepsie en/of psychose en je bent niet meer dan 6 maanden zwanger. Als je hartproblemen of epilepsie hebt of in het laatste trimester van je zwangerschap bent, kan ik je wel begeleiden door middel van non-duale therapie.

Path of Surrender persoonlijk traject van KundaliniBodywork.nl

jouw Path of Surrender

Ik ontmoet je graag

Path of Surrender is dàtgene waar ik zelf zo lang naar op zoek ben geweest. Het is thuiskomen bij jezelf. Laagjes afpellen, zodat jouw authentieke zelf zich in volle glorie kan laten zien. Het is JA zeggen tegen alles wat zich aandient in jouw leven. Het is de moed hebben om dingen aan te gaan. Het is beseffen dat alles vóór jou gebeurt. Het is jouw innerlijke vuur ontsteken. En het vuur bewaken. Het is seksuele energie laten stromen. En creatie-kracht gebruiken.

Het is alles waar je zo lang naar op zoek bent. Stop met zoeken als iets in jou zegt dat dit waar is. Wat houd je tegen?

Ik ontmoet je graag daar waar jij nu staat in het leven.

Liefs, Soraya