Retreat Portugal

Met Kundalini sessies

  • Activeer jouw levensenergie tijdens dit transformatieve retreat
  • Verbind jezelf met je ware essentie en spreek jouw waarheid
  • Balanceer jouw mannelijke en vrouwelijke energie en laad op

Het leven voluit beleven Kundalini Bodywork & De-Armouring

speciaal voor vrouwen

Transformatief retreat

Duik diep in je innerlijke zelf tijdens dit transformatieve retraite voor vrouwen, aan de Portugese kust. Gedurende zes magische dagen kun je jezelf resetten en afstemmen op je ware essentie

Neem een pauze van de dagelijkse drukte en verbind met jouw authentieke zelf. Gun jezelf dit heerlijke retreat en activeer jouw innerlijke vuur, geniet van de schoonheid van de natuur en de pracht van het bestaan. We zorgen voor een positieve, liefdevolle en veilige omgeving en begeleiden je door een introspectieve reis met Kundalini Bodywork & De-Armouring sessies en helende rituelen en oefeningen

Geniet van de smaak van voedzame, zelfgemaakte vegan maaltijden die drie keer per dag worden geserveerd. Tussen de sessies door is er genoeg tijd om je hartenwensen te volgen. Misschien laad je op een zonnebed aan het zwembad, geniet je van een therapeutische massage of ga je een nieuw avontuur aan.

Activeer jouw innerlijke vuur

Verbind met jouw ware essentie

spreek jouw eigen waarheid

breng jouw energie in balans

Reset jezelf en laad volledig op

het retreat programma

 Dit retreat is voor jou als jij er klaar voor bent om er even heerlijk een week tussenuit te gaan om te verbinden met jezelf, jouw levensenergie te activeren en belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken.

Kundalini Bodywork persoonlijk traject

Inhoud retreat

Een week vol rust en innerlijk proceswerk

Wat kun je verwachten tijdens dit retreat: 

Workshops
Wensen & grenzen leren voelen en uitspreken
Mannelijke en vrouwelijke energie leren balanceren
– Licht laten schijnen op jouw schaduwkanten 

Ceremonie
Cacao ceremonie met Nieuwe Maan

Kundalini Bodywork
– 2x Kundalini Activatie groepssessie
Kundalini Bodywork & De-Armouring privé-/duosessie

Yoga, meditatie & stiltewandeling
Gedurende week verzorgen we diverse yogalessen, meditaties en stiltewandelingen door de Portugese natuur

Relaxen
Tussen het programma door heb je voldoende tijd om lekker te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen

Vegan food
Er wordt heerlijk gezond en vegan gekookt

Retreat Portugal KundaliniBodywork.nl
Retreat Portugal Kundalini Activatie
Kundalini activatie Kundalini activation

Veelgestelde vragen

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Plan een vrijblijvende videocall in;
ik beantwoord je vraag graag in een persoonlijk gesprek.

Wanneer vindt het retreat plaats?

Op 13 t/m 19 mei 2024.

Waar vindt het retreat plaats?

Het retreat vindt plaats in Nadadouro in Portugal. Het is een small-group retreat in een huis waar vier slaapkamers incl. badkamer zijn. Er is een grote tuin incl. zwembad, een ruime woonkamer met haard en een fijne leefkeuken.

De woning ligt op 5 minuten lopen vanaf het strand (de lagune). Als je naar de zee wil lopen dan ben je daar met ongeveer 35 minuten lopen. Uiteraard kunnen wij je daar even ophalen om naar het retreat terug te gaan.

Hoe kan ik het beste reizen?

Je kunt een vlucht nemen naar Lissabon. Op www.skyscanner.nl kun je gemakkelijk vluchten vinden.

Vanaf Lissabon kun je gebruik maken van de transfer die wij regelen (dit zit bij de prijs van het retreat inbegrepen). Indien je hier gebruik van wil maken is het fijn als je voorafgaand aan het boeken van je vlucht even met ons overlegt over de aankomst- en vertrektijden.

Krijg ik een eigen slaapkamer?

Wanneer jij in je eentje boekt, krijg je een eigen slaapkamer en -badkamer.

Boek je samen met een vriendin een tweepersoonskamer, dan krijgen jullie allebei € 400,- korting op de prijs van het retreat (ipv € 2499,- betaal je dan slechts € 2099,- per persoon). 

Hoeveel deelnamers zijn er?

Er is plek voor 4 tot 8 vrouwen.

Wat houden de workshops in?

We hebben een aantal verschillende workshops gedurende de week. Tijdens deze workshops gaan we gezamenlijk aan de slag met de thema’s van deze workshops. We gaan de diepte in, zodat je jezelf beter leert kennen en meer met jezelf kan verbinden.

De thema’s van de workshops zijn:
– Wensen & Grenzen leren voelen en uitspreken
We gaan het hebben over wat consent is, hoe je in je lichaam kunt voelen wat jouw verlangens zijn en hoe je stopt met people pleasen en ‘nee’ zegt zonder je schuldig te voelen. 

– Mannelijke en vrouwelijke energie leren balanceren
We gaan je het verschil tussen mannelijke en vrouwelijk energie laten ervaren. Ieder mens heeft beide energieën in zich en het is fijn als je deze kunt balanceren; hoe je dat doet gaan wij je leren.

– Licht laten schijnen op jouw schaduwkanten
We hebben allemaal kanten van onszelf die we liever niet aan andere laten zien; schaduwkanten. Het is zo ontzettend fijn als je jezelf kunt accepteren, inclusief al die kanten die je in de schaduw houdt. 

 

 

Wat houdt de ceremonie in?

Pure cacao zit het vol met stofjes die je concentratie bevorderen, stress verminderen en je lichaamseigen gelukshormonen stimuleren.

Bovendien is cacao een prachtige hart opener. Wij gaan een mooie cacao ceremonie doen, waarbij we langzaam nippen van de cacao terwijl we prachtige nieuwe intenties zetten. 

Wat is Kundalini en wat houdt een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie in?

Alles over Kundalini en de sessies vind je in de Kundalini Academy. Je vindt er onder andere een uitgebreide omschrijving van wat je van een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie kan verwachten.

Wat voor soort eten wordt er geserveerd?

Wij serveren plantaardige voeding van biologische oorsprong.

Er wordt tijdens het retreat geen koffie, zwarte thee, suiker, bewerkt voedsel, alcohol, gluten of enige vorm van dierlijke producten geserveerd.

Er zal rekening gehouden worden met eventuele allergieën. 

Wat kost het retreat?

Het retreat kost € 2499,-.*
De kosten zijn incl. transfer, excl. vlucht naar Portugal.

* Boek je samen met een vriendin een tweepersoonskamer, dan krijgen jullie allebei € 400,- korting op bovenstaande prijs.

Kan ik in termijnen betalen?

In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen, mits de laatste betaling ten minste 14 dagen voor aanvang van het retreat op onze rekening is bijgeschreven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Carola Retreat Portugal

De organisatie

Bom dia, Carola hier

Ik heb een prachtig huis vlakbij de Portugese kust waar ik kleinschalige retreats organiseer. Met 25 jaar opleiding en training op het gebied van natuurgeneeskunde, voeding, Taoïsme en bewustzijnsontwikkeling durf ik te zeggen dat ik een expert op mijn vakgebied ben.

Tijdens het retreat dat ik samen met Soraya organiseer, verzorg ik met haar de workshops en ceremonies, geef ik de yoga- en meditatielessen en deel ik mijn liefde voor gezonde voeding met jullie. 

Ik heet jullie van harte welkom in de plek die ik met zo veel liefde gebouwd heb en zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Liefs, Carola

 

 

 

De organisatie

hi, Ik ben Soraya

Het is mijn missie om jou thuis te laten komen bij jezelf. Om laagjes af te pellen, zodat jouw authentieke zelf zich in volle glorie kan laten zien. Samen met jou, wil ik jouw innerlijke vuur ontsteken. En zorgen dat jij weet hoe je het vuur kunt bewaken.

Ik verzorg samen met Carola de workshops en ceremonies. Daarnaast deel ik mijn energetische werk tijdens de twee Kundalini Activatie groepssessies en zal ik ieder van jullie ook een prive (of duo, als je samen met een vriendin komt) Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie geven – zodat blokkades opgelost worden en jouw levensenergie weer vrij kan stromen.

Ik ontmoet je graag in Portugal!

Liefs, Soraya

Soraya Kundalini Bodywork