Kundalini

Bodywork

&De-Armouring

Hoe gaat een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie?

Je weet wat Kundalini energie is en wat de-armouring voor je kan betekenen. En nu wil je weten wat je kan verwachten van een Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie wanneer je bij mij een traject of een losse sessie boekt. Lees verder om jezelf hiervan een beeld te vormen…

Intake

Het inschrijven voor het persoonlijke traject ‘Path of Surrender‘ of het boeken van een losse sessie Kundalini Bodywork & De-Armouring gaat bij mij altijd gepaard met een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij en dat ik een gedegen inschatting kan maken of Kundalini Bodywork & De-Armouring het juiste voor jou is op dit moment in je leven.

Na de kennismaking ontvang je een intakeformulier met een aantal vragen, onder andere met betrekking tot je fysieke en mentale gezondheid. Op dit formulier lees je ook wat belangrijk is qua voorbereiding en nazorg.

Landen

Kundalini Bodywork & De-Armouring is een holistische beoefening waarbij er op drie niveaus tegelijkertijd wordt gewerkt; fysiek, mentaal en emotioneel. Elke sessie is anders, maar ik zal een globaal beeld geven van een sessie.

Een sessie duurt ongeveer twee uur. Ik begin altijd met een kopje thee (of water) zodat je kan landen. Soms komen er dan al gelijk emoties boven en begeleid ik je bij het doorvoelen daarvan.

Vervolgens nemen we plaats in de setting en leg ik uit wat we gaan doen. We bespreken of je blessures hebt, of er plekken op je lichaam zijn waar je liever niet aangeraakt wil worden en of ik nog ergens rekening mee moet houden. Uiteraard is er ook ruimte voor jou om vragen te stellen, mocht je die hebben.

In je lichaam & intentie

Daarna begeleid ik je met wat oefeningen, zoals het losschudden van je lijf en ademhalingsoefeningen, uit je hoofd in het lichaam. Afhankelijk van wat er bij jou speelt, zal ik de sessie wellicht starten met een specifieke oefening (bijvoorbeeld om onderdrukte delen van jezelf naar boven te halen en te accepteren of om beter te leren voelen).

We gaan de sessie altijd met een mooie, positieve intentie in. Ik zal je uitnodigen om jouw intentie uit te spreken. Als je je intentie helemaal voelt, zal ik je vragen om met je ogen gesloten (indien gewenst krijg je een oogmasker op) op een mat te gaan liggen. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf over te geven en je lichaam uitnodigen om alles wat er geuit wil worden te uiten.

Kundalini activatie & De-Armouring

Ik gebruik energetisch werk en de-armouring (aanraking, adem en klanken) om je lichaam zich te laten openen. Je zal gedurende de sessie door fysieke, emotionele en/of visuele ervaringen gaan. Ik ontmoet je daar waar je op dit moment staat in je leven. Als je je neerslachtig en uitgeput voelt, zal ik je middels de sessies helpen om trauma, schaamte, woede en verdriet te transformeren in liefde en levenslust. En als je je voornamelijk vreugdevol en geheeld voelt na al je zelf-ontwikkelingswerk zullen de Kundalini Bodywork & De-Armouring sessies je levensenergie vergroten en je in staat stellen om alles uit het leven te halen.

Integratie

Aan het eind van de sessie leg ik een deken over je heen, zodat je lichaam weet dat het tijd is voor integratie. Na een poosje nodig ik je uit om langzaam terug te komen in het hier-en-nu. Vaak drinken we daarna nog even thee met wat lekkers erbij. Als je wil kan je je ervaring delen en zal ik ook delen wat ik ervaren heb.

Tijdens een sessie wordt er een bal aan het rollen gebracht en die bal rolt na de sessie verder. Het kan zijn dat je eetpatroon verandert, dat je over bepaalde dingen gaat dromen, dat je creatieve energie veel meer stroomt, dat je emotioneel bent. Een of twee dagen na de sessie check ik even bij je in hoe je je voelt.

Indien je een traject bij mij doet, zal ik naar aanleiding van wat ik heb gevoeld en ervaren in de dagen na de sessie oefeningen met je delen die jou zullen helpen in je proces.

Resultaat

✓ Je voelt je levensenergie stromen;

✓ Trauma, oude pijn en overtuigingen zijn losgelaten uit het lichaam;

✓ Je staat in verbinding met je authentieke zelf;

✓ Je leeft vanuit liefde in plaats vanuit angst (ego/mind);

✓ Er is ruimte voor liefde, moed, creativiteit en mededogen;

✓ Je ervaart een ruimer bewustzijn, vrijheid en extase.

 

Voel jij een full-body YES? Plan dan nu jouw kennismakingsgesprek in.
Ik ontmoet je graag!

 

Kundalini activatie sessie Amsterdam
Wat is Kundalini Amsterdam

Kundalini Bodywork &
De-Armouring traject

Wat je mogelijk ook interessant vindt…

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Misschien heb je het woord 'Kundalini' weleens gehoord, maar heb je geen idee wat Kundalini is. Kundalini is jouw ultieme levensenergie; elk levend organisme bezit deze energie. Het is jouw innerlijke vuur. De bron van je creativiteit.  Kundalini, wat is dat? Prana,...

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie en waarom zou je dit willen ervaren? Kundalini activatie wil zorgt ervoor dat je bewuster wordt en echt jezelf ontdekt. Het is als een innerlijke reis, waardoor je oude pijn loslaat, belemmerende overtuigingen afbreekt en jouw vuur...

Wat is de-armouring? Transformeer oude pijn en overtuigingen

Wat is de-armouring? Transformeer oude pijn en overtuigingen

Wat houdt de-armouring precies in? Het is een krachtige methode om blokkades in je lichaam op te heffen en vastzittende emoties los te laten. Deze aanpak brengt liefdevolle aandacht naar plekken waar stress vastgehouden wordt, waardoor je oude pijn en belemmerende...

Scan de code