Kundalini

Bodywork

&De-Armouring

Is kundalini gevaarlijk? Ontdek de waarheid

Ben jij nieuwsgierig naar Kundalini activatie? Misschien heb je gehoord dat dit riskant kan zijn? Laat me duidelijk zijn: Is Kundalini gevaarlijk? Nee. Kundalini energie is jouw ultieme levensenergie. Jouw innerlijke vuur. Het activeren van Kundalini energie zorgt voor een natuurlijke shift in bewustzijn en zorgt ervoor dat jij het leven voluit kunt (be)leven!

EEN REIS NAAR JE AUTHENTIEKE ZELF

Het activeren van Kundalini energie is een diepgaand proces, vergelijkbaar met het openen van een nieuw hoofdstuk in je leven. Het beginnen aan een nieuwe reis… Elke reis brengt onverwachte wendingen, zoals een verleidelijke omweg naar nieuwe plekken. Of een ontmoeting met een charmante vreemdeling die nieuwe inzichten geeft over het land. En soms een moment van paniek als je verdwaalt en de taal niet spreekt.


NAVIGEER DOOR DE UITDAGINGEN VAN DE REIS

Net zoals tijdens een reis, zul je in het Kundalini activatie proces diverse reacties ervaren. Hulpeloosheid, argumentatie, openheid, verwondering, samentrekking, enzovoort. Oude benaderingen kunnen soms tekortschieten, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden.

ZORG VOOR DE JUISTE REISGIDS

Uiteraard brengt onvoorbereid op reis gaan meer uitdagingen met zich mee dan met de juiste voorbereiding en begeleiding. Zo werkt het ook met Kundalini activatie. Kundalini ontwaking zonder de juiste voorbereiding en begeleiding kan leiden tot ongemakken. Voorbeelden zijn: overprikkeling, psychologische reacties zoals boosheid of angst, een gevoel van leegte, of problemen als gevolg van vroeger misbruik.

Dit zijn reden dat sommigen mensen beweren dat het activeren van Kundalini gevaarlijk zou zijn. Het zijn absoluut geen zaken die iedereen ervaart, maar het is mogelijk wanneer je geen begeleiding hebt in je proces. Echter, de vraag of Kundalini gevaarlijk is, zal hetzelfde moeten worden hetzelfde beantwoordt als de vraag of mens zijn gevaarlijk is.


IS KUNDALINI GEVAARLIJK? NEE, MAAR BEGELEIDING IS ESSENTIEEL

Kortom: Kundalini is niet gevaarlijk. Ja, het brengt veranderingen met zich mee. Maar deze veranderingen dragen bij aan het leiden van een ultiem leven. Een leven vanuit liefde en vol vertrouwen in plaats vanuit angst. Ik help je graag tijdens jouw reis. Ontdek hier wat ik tijdens dit transformerende proces voor jou kan betekenen.

Kundalini niet gevaarlijk
Wat is Kundalini Amsterdam

Kundalini Bodywork &
De-Armouring traject

Wat je mogelijk ook interessant vindt…

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Kundalini, wat is dat? Alles over jouw ultieme levensenergie!

Misschien heb je het woord 'Kundalini' weleens gehoord, maar heb je geen idee wat Kundalini is. Kundalini is jouw ultieme levensenergie; elk levend organisme bezit deze energie. Het is jouw innerlijke vuur. De bron van je creativiteit.  Kundalini, wat is dat? Prana,...

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie?

Wat is Kundalini activatie en waarom zou je dit willen ervaren? Kundalini activatie wil zorgt ervoor dat je bewuster wordt en echt jezelf ontdekt. Het is als een innerlijke reis, waardoor je oude pijn loslaat, belemmerende overtuigingen afbreekt en jouw vuur...

Wat is de-armouring? Transformeer oude pijn en overtuigingen

Wat is de-armouring? Transformeer oude pijn en overtuigingen

Wat houdt de-armouring precies in? Het is een krachtige methode om blokkades in je lichaam op te heffen en vastzittende emoties los te laten. Deze aanpak brengt liefdevolle aandacht naar plekken waar stress vastgehouden wordt, waardoor je oude pijn en belemmerende...